perjantai 30. heinäkuuta 2010

LASIPALATSI DESIGN MARKETS

NUORTEN SUUNNITTELIJOIDEN MYYNTITAPAHTUMA LASIPALATSIN AUKIOLLA 4.-7.8.2010

Lasipalatsi Design Markets kokoaa jälleen viime vuotiseen tapaan joukon nuoria suunnittelijoita esittelemään ja myymään mallistoaan Helsinkiin Lasipalatsin aukiolle.

Toista kertaa järjestettävä tapahtuma on saanut mahtavan vastaanoton. 29 eri designin aloilla toimivaa suunnittelijalupausta valittiin yli 60 hakijan joukosta. Viime vuotisten yhdeksän myyjän... lisäksi mukaan valikoitui 20 tuoretta suunnittelijaa. Myyjien mallistot koostuvat naisten ja lasten vaatteista, asusteista, koruista, laukuista sekä muista tekstiili- ja sisustustuotteista. Monien suunnittelijoiden luomissa mallistoissa yhdistyy innovatiivisuus ja ekologisuus. Kierrätysmateriaalien käyttö ja ”mahdottoman” mahdollistaminen muotoilussa on innostanut tekijöitä rohkeisiin kokeiluihin.

Lasipalatsi Design Markets 2010 on loistava paikka näyttäytyä ja verkostoitua muiden alan tekijöiden kanssa. Siksi se on saavuttanut suurta kiinnostusta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Tänä vuonna myyjiä saapuu Turusta, Tampereelta, Lahdesta, Luhtajoelta, Muuramesta, Joensuusta sekä Rovaniemeltä asti.

Vuoden 2010 myyjät:

101 Skateboard Jewellery, Andy Eats Only Candy, Bird of Passage,
Bling Bling But Different, De 3 Sabores, First Crush, Hankala,
Humbugi Asuste, Huuda Huuda, KAKSITVÅ, Keko, Kiertokulku, Kokoru, Linda Toye, Manner's, Mary A. Jalava, miNumiNu, Nonodd, Omstart, Pirusca, Poni Design, Poola Kataryna, Sami Rinne Design, Sasukka, Scandinavian Interior, Tiia Arkko, titiMadam, Uusix, You Complete Me, Youth vs. Future.

Lasipalatsi Design Marketsilla tapahtuu:

4.8. klo 18-20 DJ Marry Me
5.8. klo 14-15 Henri Seger, klo 16-19 DJ Gösse
6.8. klo 14-15 Like a Glove goes acoustic, klo 16-19 DJ Harvest
7.8. klo 12-13 Janne Laurila, klo 14-17 Paska Sohva DJ's

Diana Luganskin ja Ossi Pirkosen näyttelyt Lasipalatsin aukion vitriineissä

Lasipalatsin aukion vitriineissä on esillä Diana Luganskin valokuvanäyttely ja Ossi Pirkkosen kuvituksia 20.7.-20.8.2010.

Diana Luganski asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän kuvaa pääasiallisesti muoti-, henkilö- ja mainoskuvia lehdille ja yrityksille. Luganski työskentelee paljon myös muusikkojen ja muotisuunnittelijoiden kanssa. Hän on tehnyt yhteistyötä tunnettujen brändien kuten Samsungin kanssa. Luganski on valokuvannut myös kansainvälisille julkaisuille, joihin kuuluu mm. Computer Arts, Citizen K ja WtF Magazine. Hän on pitänyt näyttelyitä mm. Italiassa ja Espanjassa. Tänä vuonna on tulossa lisää näyttelyitä ympäri Eurooppaa. http://www.dianaluganski.com/

Ossi Pirkonen on helsinkiläinen kuvittaja, joka tekee kummallisia, värikkäitä kuvituksia, joissa seikkailevat omintakeiset hahmot. Tällä hetkellä Pirkonen opiskelee graafista suunnittelua Taideteollisessa Korkeakoulussa. Hän sai Lahden Muotoiluinstituuttiin tekemästään lopputyöstään Nuoret Luovat -palkinnon ja hänet valittiin Design Forum Finlandin kuukauden muotoilijaksi vuonna 2008. http://www.pingstate.nu/ossi/http://www.pingstate.nu/ossi/


Tervetuloa kesästadin mielenkiintoisimpaan tapahtumaan!
Vapaa pääsy


Tapahtuman järjestävät Kulttuuriosuuskunta Kick! ja Lasipalatsin Mediakeskus Oy.

Lisätietoja:
Kulttuuriosuuskunta Kick!
kulttuurikick@gmail.com

http://designmarkets.lasipalatsi.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti